8 Mart 2012 Perşembe

Kitapmetre ve Kütüphane

Kitap sevenlerin ilgi duyacağını düşündüğüm bir site kitapmetre.com. Almak istediğiniz kitabın adını yazın,size kitap satan kurumların karşılaştırmalı fiyatlarını versin. D&RKitapyurduPandora ve İdefix gibi internet üzerinden kitap satışı gerçekleştiren sitelerin, veri tabanını kullanan sistemde bir sepet var. Karşılaştırma sepeti adı verilmiş. Almayı planladığınız kitapları sepete ekleyerek, kargo fiyatı dahil olarak en ucuza nasıl alacağınızı Karşılaştırma Sepeti sayfasında görebiliyorsunuz.Ancak bu siteden kitap satışı yapılmıyor.Sadece en ucuz şekilde kitap satın almanız için yardımcı oluyor.



 Kitap kurtları kargo ücretini azaltmak için genellikle birden fazla kitap siparişi gerçekleştiriyor. ‘Karşılaştırma Sepeti’nin tam olarak kitap kurtlarının aradığı birşey olduğunu söyleyebilirim.Sitenin içinde yer alan Karşılaştırma Sepeti ile ilgili videoyu izleyerek daha net anlayabilirsiniz.



Söz kitaplardan açılmışken, bizim yazlığa yakın olan ve benim gitmekten keyif aldığım ,Cunda Adası'nda açılan nefis bir kütüphaneden bahsetmek istiyorum sizlere.Cunda adası'nın tepesinde yan yana küçük bir kilise ve değirmen.Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent, babasının yani eski büyükelçi olan Necdet Kent'in kitaplarını bir yere bağışlamak istiyormuş. Bu fikrini Rahmi Koç'la paylaşınca bu yapıyı restore edip kitapları da içine koymuşlar. Çokda iyi etmişler. İçinde Necdet Kent'in kitaplarının yanında YKB ait kitaplar ve çocuk kitapları da var. Lezzetli bir kahve veya çay eşliğinde manzaranın tadını çıkararak kitap okumanızı tavsiye ederim...:))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...