2 Ekim 2012 Salı

Etkinlikler...

Nasa Sergisi

30 Eylül-22 Aralık tarihleri arasında Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (Nasa),insanoğlunun uzay serüvenini anlatan sergisi Marmara Forum'da sergileniyor.
İnsanlığın uzay merakı ve uzayla ilgili çalışmalarını aktaran "NASA: A Human Adventure" sergisi, OPET Petrolcülük A.Ş. ana sponsorluğunda ve Marmara Forum'un katkılarıyla Türkiye'ye getirildi. Sergide, insanlığın uzay macerasının tarihsel anlatımının yanı sıra, uzayla ilgili teknolojik gelişmeler ve donanımlarda sunuluyor. Marmara Forum içerisinde yeralan Expo Center'da 2.500 m² alanda 300'den fazla özel parçanın yer aldığı "NASA: A Human Adventure"da, orijinal araçlardan ve motorlardan parçalar, astronot kıyafetleri ve aksesuarları, önemli parçaların özel maketleri yanında, uzayla ilgili özel film gösterimleri de yer alıyor.


 Claude Monet Sergisi

İzlenimcilik akımının isim babası,büyük Fransız ressam Claude Monet,olgunlıuk dönemi eserleriyle İstanbul'da.Monet'in bahçesi isimli sergi uzun süre açık kalacak ne yapıp edip gidip serginin tadını doya doya çıkarmak lazım.9 Ekim -6 Ocak tarihleri arasında bir günü bu güzel sergiye ayırın derim....:))



Şarap Festivali

Doluca'nın İstanbul Kadeh Kaldırıyor etkinliği yedinci kez yapılıyor.Şarapseverler şişe açtırma zorunluluğu olmadan 79 farklı lezzeti 14 farklı restoranda tadabiliyor.Ayrıntılı bilgi için www.istanbulkadehkaldiriyor.com.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...